Resepti 2:

Lindströmin pihvit (gluteenittomat)

Tässä yksi arkiruokien suosikeista: valmistuu nopeasti ja syödään pottumuusin ja paistettujen sipulirenkaiden kanssa. Sipuleihin tietysti oikeaa voita, suolaa ja ripaus sokeria. Ruskea kastike olisi tietysti tähän kuuluvaa, muttei sitä tässä taloudessa suosita,  joten se jääköön..:) Resepti tulee ulkomuistista suurpiirteisillä arvoilla ja jokakerta vähän eri muodossa, mutta perusohje tulee tässä.

n. 400g jauhelihaa, ei ihan rasvattominta. Naudan (rasva% 10) jauhelihasta  
                                    terveellisempi vaihtoehto, mutta sika-naudasta (rasva% 20)
                                    saa mehevämpiä
1 muna
n. 1dl perunahiutaleita
n. 1dl nestettä, kermaa, maitoa ym.
2-3 etikkapunajuurta raastettuna
1-2 sipulia
suolaa, mustapippuria

(Potut muusiin ensin kiehumaan, uuni päälle)
Sekoita perunahiutaleet nesteeseen, raasta punajuuri, sekoita kaikki aineet ja läpyttele pihveiksi. Paista uunissa 200 asteessa n. 15min.

Helppoa ja hyvää!